Een nieuwe Pavarotti of een Ernst Daniël Smit is natuurlijk fantastisch maar wij zijn in ons gezelschap al heel erg blij met mannen die durven te zingen en te spelen op het toneel. De indeling naar stem  gebeurt nadat de dirigent een stemtest heeft afgenomen, natuurlijk streven wij naar een kwalitatief hoog staand koor, maar daarin is de totale koorklank voor ons het belangrijkst en niet specifiek de individuele kwaliteit. Dus schroom niet en meldt u aan bij onze gezellige vereniging!

Handige vrijwilligers gezocht: Wilt u de handen uit de mouwen steken?
Bijvoorbeeld op het gebied van grime, kleding maken, decors ontwerpen of bouwen, of bent u meer thuis in de wereld van pers en propaganda? Dan bent u als vrijwillig meewerkend lid, van harte welkom bij ons gezelschap.
U bent dan géén contributie verschuldigd, maar heeft wel de genoegens van het lidmaatschap. U bent dan welkom op de  diverse uitvoeringen, bij de ledenvergaderingen ( waar u adviesrecht heeft ) en op alle andere activiteiten welke ook voor de zingende leden gelden.

Lijkt dit u iets?
Kom dan eens vrijblijvend, op een woensdag avond  langs en geniet met ons van de sfeer en gezelligheid bij ons gezelschap. U bent van harte welkom op onze repetitie avond, iedere woensdagavond bij Café restaurant de Boom, Bentheimerstraat  43 te Oldenzaal

Ledenwerving:

Mirjam en Jos Hesselink, 0049 5924-785246
06-53119653 e-mail: joshesselink@live.nl